Korjaamotesti

Seat-korjaamotestien avulla voimme taata Seat-autoilijoille yhä paremman palvelun tason ja korjaustyön laadun.

Seat-korjaamotesti on maahantuojan ja valmistajan ulkopuolisella testaajalla teettämä korjaamokäynti, jonka tarkoituksena on varmistaa valmistajan Seat-huoltopisteille asettamien sopimuskriteereiden mukainen asiantunteva ja laadukas toiminta. Korjaamotestissä arvostellaan huoltopisteen suorittaman huolto- ja korjaustyön asiakaspalveluosuus sekä tekninen osuus.

Mikäli sinut valitaan osallistumaan Seat-korjaamotestiin, saat testauksesta rahallisen korvauksen K-ryhmän lahjakorttien muodossa.

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, voit ilmoittaa meille halukkuutesi toimia testiasiakkaana. Sopivimmat hakijat ilmoittautuneiden joukosta valitsee A-Test & Consulting Oy.

Ilmoittautuminen on mahdollista, mikäli

 • autosi määräaikaishuolto on ajankohtainen (huollonilmaisimen valo palaa tai huoltokirjassa mainittu huollon seuraava kilometrimäärä saavutetaan pian)
 • autosi ikä on alle 10 vuotta
 • autollasi on ajettu alle 240 000 km

Täytä alla oleva lomake ja lähetä se meille. Mikäli autosi on soveltuva sen hetkiselle testauskierrokselle ja tulet valituksi, ottaa testaaja (A-Test) sinuun yhteyttä.

Huomaathan, että muut kuin työsuhteessa saadut lahjakortit ovat saajalleen veronalaista tuloa. Vuosi-ilmoitus verottajalle on annettava vain, jos vuoden aikana saamiesi palkkioiden yhteenlaskettu arvo ylittää 100 euroa.

Täytä ainakin :llä merkityt pakolliset tiedot
Lue henkilötietojen käsittelystä

Lähetetään lomaketta...
Auton tiedot
Huoltopiste

Valitse haluamasi Seat-huoltopiste valikosta. Tällä hetkellä valittavissa olevat huoltopisteet on vahvennettu, harmaalla merkityillä pisteillä on testaus äskettäin suoritettu/meneillään.

Yhteystiedot
Huomioi puhelinnumeron muoto!
Huomioi osoitteen muoto!
Minulle saa lähettää lisätietoja Seat-tuotteista ja -palveluista

Roskapostiesto: valitse kolmio


Seat-korjaamotestin kuvaus

Ulkopuolisena testaajana Suomessa toimii sitoutumaton tarkastusyhtiö A-Test & Consulting Oy. Testit tehdään yhteistyössä vapaaehtoisten yksityishenkilöiden kanssa ja testiautoina toimivat testihenkilöiden itsensä omistamat autot. Testejä suoritetaan säännöllisin väliajoin ympäri vuoden.

Korjaamotestikäynnin sujuminen käydään kohta kohdalta läpi jälkikäteen yhdessä testaajan, testiasiakkaan ja/tai jälleenmyyjäliikkeen kesken. Saadun asiakaspalautteen perusteella laaditaan raportti, johon merkitään havaitut kehityskohteet tai mahdolliset epäkohdat. Raporttia hyödynnetään kyseisen huoltopisteen toimintaa ja palvelua kehitettäessä.

Seat-korjaamotestin vaiheet lyhyesti

 • Täytä yhteystietosi ja autosi tiedot mahdollisimman tarkasti ilmoittautumislomakkeelle.
 • Valitse sinulle sopivin Seat-huoltopiste.
 • Tietosi toimitetaan valitun jälleenmyyjän perusteella A-Testille. Tietojasi käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.
 • Mikäli autosi soveltuu sen hetkiseen testiohjelmaan, ottaa testaaja sinuun yhteyttä ja sopii tarkemmat yksityiskohdat auton huoltoon viemisestä. Asiakkaana vastaat huoltotapahtuman järjestämisestä omatoimisesti (esim. ajanvaraus).
 • Huoltoa edeltävänä päivänä testaajan edustaja valmistelee auton tarkastettavat kohteet huoltoa varten. Samalla sinut valmennetaan huomioimaan huoltoprosessin aikana tapahtuvat pisteytettävät kohdat.
 • Autosi vastaanotto ja huolto tehdään normaalin menettelyn mukaan Seat-huoltopisteessä. Huoltopisteellä ei ole tässä vaiheessa tiedossa, että kyseessä on korjaamotesti.
 • Heti auton takaisin luovutuksen jälkeen palvelutilanne käydään tarkasti läpi asiakkaan ja testaajan edustajan kesken. Onnistumiset ja puutteet kirjataan raporttiin.
 • Lopuksi myös huoltotyön tehneet huoltopisteen edustajat ja korjaamopäällikkö osallistuvat testitulosten seikkaperäiseen läpikäyntiin. Asiakkaan ei ole tarvetta olla mukana enää tässä vaiheessa.
 • Testiasiakkuus perustuu vapaaehtoisuuteen ja henkilön omaan kiinnostukseen, joten testiasiakkaana vastaat normaalin huoltokäynnin tapaan itse huollon kustannuksista, mutta saat testauksesta rahallisen korvauksen (Kesko-lahjakorttien muodossa).

Tervetuloa testiryhmään!

Sulje korjaamotestin kuvaus