Muutoksia
SEAT-verkostossa

seatcenter_header

Uudet SEAT Centerit avattu Espooseen, Vantaalle ja Turkuun

Kesko-konserniin kuuluvan VV-Auto Group Oy:n tytäryhtiö VV-Autotalot Oy on ostanut SEAT-liiketoiminnot LänsiAutolta Espoossa, Vantaalla ja Turussa. Kauppaan kuuluvat uusien autojen myynti sekä autojen jälkimarkkinointipalvelut.

"VV-Autotalot on Suomen suurin Volkswagen-konsernin edustamien merkkien jälleenmyyjä ja kaupan myötä VV-Autotaloista tulee myös Suomen suurin SEAT-jälleenmyyjä. SEAT-liiketoimintojen ostaminen Länsiautolta tukee VV-Autotalojen strategiaa ja vahvistaa autokaupan kasvua. Kaupan myötä vahvistamme edelleen yhteistyötä Volkswagen-konsernin kanssa", sanoo VV-Autotalojen toimitusjohtaja Martti Muona.

"LänsiAuton liikevaihto on tuplaantunut alle viidessä vuodessa ja nyt tehty SEATia koskeva liiketoimintajärjestely yksinkertaistaa LänsiAuton liiketoimintaa. Saavuttaaksemme synergiaetuja ketjumaisesta liiketoiminnasta, vähennämme päämiesten määrää sekä autoliike- että konsernitasolla. Jatkamme SEAT-liiketoimintaa edelleen Kaakkois-Suomessa, jossa toimimme vain VV-Auto Group Oy:n jälleenmyyjänä", toteaa LänsiAuton toimitusjohtaja Tommi Köninki.

Uudet pisteet palvelevat

Uudet SEAT Centerit avautuivat syyskuun alussa ja palvelevat asiakkaita kaikissa SEAT-myynti- ja -huoltoasioissa.

Yhteystiedot